2017. december 25., hétfő

Manikűrvadász 37. forduló
Ho-ho-holó! Sziasztok!

Idén utolsó alkalommal jelentkezik a Manikűrvadász, mégpedig egy karácsonyi kiadással. Ennek keretében alapvetően nem ünnepi manikűröket kellett azzá alakítanunk. Lássuk, nekem ez hogy sikerült. :)

Ez alkalommal Bella, az egész kitalálója szervezte a fordulót, ezúton is köszönet neki. :)

A sorsolás után most először éreztem azt, hogy bajban vagyok... Ugyanis Mannát kaptam páromul, akinek az én mértékem szerint agyszerelő hosszúságú körmei vannak... :) Na most hogy és mit ültessek én át a munkáiból a töppencs körmeimre... Rengeteget görgettem, sok manit könyvjelzőztem, segítséget kértem, gondolkodtam, szenvedtem, vegődtem... :D Végül egy viszonylag egyszerűen újraalkotható manikűrt választottam. Ez részben azért volt, mert feketéhez volt kedvem, részben azért, mert nem volt sok időm. No de rizsa helyett mutatom, miből mi lett. :)

ILYEN VOLT


ILYEN LETT

A színeket igyekeztem megtartani, a következő lakkokkal:

Rival del Loop - Glitz and glamour
Rival del Loop - Walk of fawn
Cirque Colors - Stoneware
Moyra - Sirius
Zoya - Maria Luisa
El Corazon - Cosmos
Superchic Lacquer - Marvel Liquid Macro top coat

Mannánál egy köröm volt mintás, így én is egyet alakítottam téliesre. Szokásosan szabadkézzel festettem fel, amit elképzeltem, ami ez alkalommal egy csipke hópehely volt. Végül erre a körmömre nem került fedőlakk, mert nagyon tetszett, ahogy az arany darabkák és a fényes top coattal zárt alapréteg kicsillogott a matt akril alól. :) (Amit ugyan ti nem láttok, de nekem tetszett.)

Szóval, eme kis szösszenet lenne az idei utolsó vadászatom eredménye, és ezúzon kívánnék boldog karácsonyt nektek. :) Lessétek meg a többiek munkáit is. ;)6 megjegyzés:

 1. Tökéletes lett, erre nincs jobb szó :)
  Boldog Karácsonyt kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm Andi, neked is csudálatosat. :))

   Törlés
 2. Annyira jól néz ki! Odavagyok az ilyen aprólékos munkáidért (is). :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon gyönyörű lett szerintem is! (-:

  VálaszTörlés
 4. Nagyon kíváncsi voltam már rá, hogy mit fogsz tőlem újraalkotni, de nagyon jól megoldottad. Lehet hogy egyszer majd én is levadászom ezt tőled. :D

  VálaszTörlés