2017. december 4., hétfő

Manikűrvadász 36. fordulóSziasztok!

Újabb fordulóhoz érkeztünk, lassan öregszem, ez már nekem is az ötödik köröm.
Mint azt valószínűleg mindenki tudja, a mozgalom kitalálója Bella, az aktuális házigazda pedig Dóra, mindkettejüknek köszönet a munkájukért!

Tőlem ez alkalommal Petra vadászik, nekem pedig megint szerencsém volt, ugyanis olyan párt kaptam, akitől eddig még nem vadásztam. Ő pedig Ciska. A blogját és az IG-oldalát is követem jó ideje, és nem szépítem, kib*szottul örültem, amikor megláttam, h őt dobta nekem a gép... és be is voltam szarva. Ugyanis a sok manikűr közül gőzöm nem volt, hogy fogok választani. Annyi volt biztos, hogy mivel elég gyakori nála a freehand, tőle nem nyomdázott manit fogok szabadkezesre alakítani, hanem alapból ilyet keresek. Sokat gondolkodtam, több segítséget is hívtam, hátha úgy könnyebben dűlőre jutok... Végül egy olyan nailartot alkottam újra, amihez az inspirációt egy közös grafikus kedvencünk adta Ciskának... Dinara.

ILYEN VOLT
ILYEN LETT

Sokat nem szerettem volna változtatni az alaphoz képest. Színügyileg történt egy bukfenc zöldről kékre, ill. pár virágmotívumot elhagytam, ettől eltekintve igyekeztem hű maradni az eredeti koncepcióhoz.
Az alapom fehér akril kicsi nude-dal megpacsmagolva itt-ott, a kisujjamon a virág mustárjához a Barry M - Mustard nevű lakkját használtam, az összes többi szín szintén akril. A végén az O.P.I. matt fedőjével zártam a manikűrt.
Nagyon-nagyon szeretem ezt a manit most, szombaton készült, a bejegyzést vasárnap írom, de a kikerüléskor is ez lesz még rajtam, mossa le a fene, amíg nem kezd el jobban kopni.
(Sajnos a középső ujjamon már elkezdett az alvás során, ahogy láthatjátok... Meg ferdegörbék az ujjaim eléggé...)

Ez pedig az a színvariáció, amiben tuti, hogy fogok még hasonló manikűrt készíteni.

--------------------------------------------------
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


7 megjegyzés:

 1. Annyira jó lett, örülök, hogy ezt választottad (mármint nyilván bármelyiknek örültem volna, mert jó kezekben lenne nálad mind), de így, hogy van benne "közös", jó érzés ezt látni itt, nálad. :)) A te nőcid esztétikusabb és a kék is sokkal jobb választás. Szuper lett, na. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök neki, h így látod!
   Most már csak azt várom, h elég ideig jelentkezzünk mindketten, és fordított helyzet is legyen.

   Törlés
  2. Igen, azt nagyon bírnám. :D Nem tudom, mit választanék, de kihívás lenne, ennyi biztos.

   Törlés
 2. Nagyon szuper mindkettő, hihetetlen ügyesek vagytok :) No, nekem ez az instás beillesztés nem jött össze...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen Andi, nagyon jólesik.
   Ha nem sikerül legközelebb, szólj, és segítek.

   Törlés
 3. Nagyon jól sikerült! Nekem is nagyon tetszett ez már Ciskánál is, a Te verziód is nagyon szép! (-:

  VálaszTörlés