2017. december 3., vasárnap

GOwithflaminGO...avagy #novemberiflamingo. :)

Ahogy szokták volt mondani, ismétlés a tudás k***a anyja. No nem pont így, persze, de a lényeg: van FB-on egy csoport, a Körömlakkos és sminkes társalgó. Tömören: (z)ARTosztály. Itt vetődött fel hónapokkal ezelőtt egy későn érkezett flamingós telefontok kapcsán, hogy mi lenne, ha szembemennénk mi azokkal a fránya normákkal, és a (cenzúra) hideg közepébe lőnénk egy pár flamingót nailart oldalról közelítve?
Bevallom, először többekhez hasonlóan magam is csak poénnak gondoltam, és elképzelni sem tudtam, hogy én ezt a szar rózsaszín madárkát a körmömre pingáljam... Aztán, mint látható alant, nem csak én gondoltam meg magam... :)

Következzen hát egy tematikus összeállítás, az összes beérkezett, bomba kis futóművel rendelkező szárnyassal. :)

NEON

A lányok egy része a totál télietlen madár mellé bevágott még egy adag neon(os) árnyalatot is, duplán behúzva a seggbefagyasztó időjárásnak. :)

Móni, akitől az egész indult... :) Az a bizonyos telefontok, vizes matrica, ill. Glam Polish - Happily ever after és A little bit of magic.
Ajna két manikűrrel is készült, a fekete-fehér-neon verzió az egyik kedvencem az összes közül (a növényes kategóriában láthatjátok majd). A másik manikűrjében a Superchic - Rum-Billie-jét használta, ami mondhatni, h az all time Nr. 1. lakkom. :)
Orsi nyomdázott, trópusi levélmintás munkája. :)

Kriszti még új a csoportban, de rögtön egy freehand-del nyitott, nem is akármilyennel!

NÖVÉNYMINTA

Több manikűr is akadt, amit igazából 2 kategóriába is bele tudtam volna tenni, de a kicsi könnyebb átlátás érdekében muszáj voltam kategorizálni. Ez a csoport nem is jött volna létre, ha a végén nem maradt volna két mani, amit nem tudok egyikbe se pakolni... :D

Bia munkája volt az egyik ilyen... :)

Ajna feljebb már említett második munkája, a mindig külön öröm freehand-del megspékelve. :)

Petra és a CbL - Plum ready for Summer. Lila is, gazos is, geometrikus is... Ez nálam nyálcsori. :D'PASZTELL'

Bár inkább mondanám finomabb alapszínűnek... de az túl hosszú, én meg túl lusta... :)

Viki sikeresen elkapta a fertőzést Biankától, csúsznak fel szépen a manikűrök a csoportba és Instára is, aminek én személy szerint igazán örülük. :) Imola double stamping-es manikűrjének a színkombinációját jegyeztem az elkövetkezőkre. :) A Painted Polish híresen jó nyomdalakkjait, a Stamped in Taro-t, Mint-et és Guava-t használta.Edit a következő elkövető, ha nyomdáznék, tuti, hogy magamra placsniznék a leveles körmeihez hasonlót. :)

WINTER

A télies öltözetű és mintakörű állatkák. :)

Andi az egyik kedvenc nyomdászom, aki időnként nyit a freehand felé is, mint jelen esetben. Nagyon jól is teszi, nem mellesleg. ;) Többek közt az Essence - Flamingo és a Different Dimension - Interstellar nevű lakkját használta.

Akane szintén szabadkézzel nyomta, csudás hópehelymintákkal karöltve. :)

Angi szintén friss hús még a csoportban, és kellően bátor is, ő is szabadkezes mintával mutatkozott be. :)

Andi egy másik nagy kedvencem Instás pályafutásom kezdetétől, nagyon szeretem a növényes manikűrjeit, ez pedig az egyik legviccesebb lett az összes flamingó közül. :)

Éci és a naaaagy szerelmem, a CbL - Berries in the snow. :)

Era az elsők közt volt, aki megflamingózta magát. :) Téli és trópusi minta is van a manikűrben, elvileg széteshetne, mégis nagyon egyben van. Az Essence - Royal loyal-t pedig ajánlom mindenkinek!

PINKY

A végére maradtak a főként a flamingó tollazatának színére, tehát a dominánsan rózsaszínre, pinkre, korralos pirosra építő manikűrök. :)

Dóra egy majd' 3 éves manikűrjét alkotta újra. Megelőzve korát anno januárban csinált flamingót... :D Éljen az ovál rajta sokáig!

Leila nem mert nem freehand-elni, miután megfenyegettem... :P No jó, nem így történt, de nagyon szeretem, amikor szabadkézzel működik. Nyomdázott esernyők a madárkák párjai.

Dia az ILNP - Summer crush-át kente alapul... Nem is választhatott volna jobban. :)

Móni második manikűrje, egy kicsit sötétebb tónussal, megint csak egy Painted lakkal. :)

Barbi szintén nagy kedvencem, nagyon csípem a kombinációit és az ízlését. :) Az eredetileg fekete-fehér, PP - Talismannal kombinált maniját dobta fel lemosás előtt a flamingókkal. :)

Anett az, akinek nagyon örülök, h újra alkot, és jelen van a csoportban. Az ő körömformája és kombinációi a szívem csücskei, ebben a felhozatalban is az övé az egyik kedvenc manim. :)

Elza... nahát, az meg én vagyok, hopp. A magam részéről kicsit szerettem volna csavarni a dolgon egyet, így geometrikus, szemes csórikákat festettem. :) PP - Allure, Rose és SC - Rum - Billie volt a fő közreműködő.

---------------------------------------------------------------------------------

Ezek voltak tehát a novemberi csoportos kihívás résztvevőinek manikűrjei, csatlakozzatok a csoporthoz ITT, már él a decemberi kihívás. :)3 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper bejegyzés lett, mindenki nagyon szép manikűrt/manikűröket készített :)

  VálaszTörlés
 2. Tök jók ezek a manik :D Szuperek vagytok. :D
  Amúgy nem értem, neked hogy jönnek ezek a színkombinációk meg a minták, de imádom. :D

  VálaszTörlés
 3. mindenkié nagyon jó lett! mondjuk a decemberi két téma elég távol áll tőlem, de örülök, hogy kialakulóban van egy "nem hagyományos" körmös kihívás :D

  VálaszTörlés