2017. május 1., hétfő

Manikűrvadász 32. forduló

...ill. nekem az első. :) Lássuk, mi sült ki belőle.


A sorsolás azt dobta, h Andinál, vagyis ZsebBoszinál kell keresnem-kutatnom. Az IG oldalát követem jó ideje, így amikor láttam, h nála garázdálkodhatok, megörültem. Első körben lementettem vagy 2 tucat manikűrt, amit átformálhatnék "elzásra", szóval kicsit magamra alakíthatnék. Végül a kupacból kiválasztottam egyet (ezt), ami színeiben és mintáját tekintve is különösen kedvemre való volt. Nekiültem, 4 verzió után feladtam. Egyik sem volt rossz, de nem voltak egyben, nem olyanra sikerültek, amilyenre szerettem volna... Szóval kukáztam az ötletet, h ezt a manit újrázzam. Közben valami sárgára vágytam, és rögtön eszembe jutott, hogy hopp, az alábbi mani sárga is, növényes is, szépen magamra is tudom formálni, szóval jesssz. :)Innen indultam tehát. Napsárga holografikus lakkom jelenleg nincs, krém lakkom szintén nuku, max. ha olykor keverek. Ehhez most nem volt kedvem, így az alapot akrillal rendeztem le. Gradientben csúcsbalfasz vagyok, és bár az eredetiben nincs, a vadászott maniba odakívánkozott egy kicsi. Akrillal, jól felvizezve sokkal könnyebb volt, mint szivaccsal összekkeni még a fülem is (nem vicc, mindig kalimpálok mindenfele). Erre került a kövek helyett (herótom van tőlük alapjáraton) egy kis négyszög, és mivel a két mintás körmömnél használtam feketét, így pár fekete pötty. China Glaze Fairy Dust-tal belőttem holografikusra, fedőlakk, csókolom. A középső- és a gyűrűs ujjam fehér alapot kapott (amilyenre kb. 5 éve nem volt meszelve a körmöm), felpacáztam akrillal és egy kis Different Dimension And all I loved... lakkal a virágokat (utóbbi a fényben megcsillanás miatt kellett), megfestettem a közepüket, kaptak egy kis levélzetet (erre szintén került egy minimális Fairy Dust), majd fedőlakkal zártam.

A magam részéről elégedett vagyok így első körben a végeredménnyel, kötődik az eredetihez, eléggé magamra is formáltam, nem annyira vibráló, de így is napsütétes, szóval öröm viselni, így nem bánom, h nem sikerült, amit eredetileg elterveztem. :)
-

20 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Utólagosan is köszönöm szépen. :)
   (A bejegyzés után nem figyeltem a blogot, sem a kommenteket.)

   Törlés
 2. Nagyon örültem, hogy nálam vadásztál! ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is, de sztem vadászatmentesen is újraalkotom majd vmelyik manid, ha már annyi le van mentve... :)

   Törlés
 3. Gyönyörű, nagyon tetszik a köröm forma is, tökéletes :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm utólag is. :) Szerettem én is, szerencsére sikeredik visszatérni hozzá, csak most bírja jobban.

   Törlés
 4. Nagyon szépséges lett, nekem jobban tetszik, mint az eredeti! (-:

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép lett minden szempontból, notbad fej hogy akrillal készítetted :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm. :) Szeretem megszívatni magam. :D

   Törlés
 6. Wow, nagyon szép lett, szuperül átalakítottad! Igazi napsütéses, szívmelengető mani! Ügyi vagy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon szerettem is viselni. :)

   Törlés
 7. Eszméletlen jó! Andi alkotása is nagyon tetszik, de számomra a tiéd így sokkal inspirálóbb! A mutató- és kisujj mintájával pedig egyenesen maga a tökély.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most olvasom csak ezeket a kommenteket bakker, de áá, nem is baj, mert szar napra jobban csúsznak, nagyon-nagyon örülök, h így láttad, még ha túlzónak is tartom. :)

   Törlés
 8. Válaszok
  1. Köszönöm. :) Egyébként Andinak írtam, h titokban reménykedtem, h a mostani fordulóban tőled vadászhatok, de tán majd egyszer. :)

   Törlés
 9. Kész festményt produkáltál, ahogy elmesélted az alkotást, most még jobban tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszöm. :)) Rizsázni, aaaazt tudok... :)

   Törlés
 10. Üdv a vadászók között! *.* Nagyon tetszik a manikűröd, le is mentem az inspirációs mappácskámba, ha nem bánod. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogyis bánhatnám, dehogy, megtisztelsz. :) Most, h jobban nyomom a zöldeket, elő fogok venni a kaktuszos manidat, az üdvözlést pedig köszönöm, eddig eléggé élvezetes a készítés, és a többiek nézegetése is. :)

   Törlés